Trådløs Høyttaler Test - Bluetooth og WiFi

I denne testen tar vi for oss seks forskjellige bluetooth høyttalere. Terningkastet er gitt relativt til prisklassen til hver enkelt høyttaler.

Vi er også selger av høyttalere, men vi har gjort vårt beste for å være objektive i våre tester. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.

GGMM E5 – Kraftig bærbar bluetoothhøyttaler

Les den fullstendige testen av E5 her.

 

Lang batterilevetid, overraskende kraftig lyd
GGMM E5 er den perfekte strandhøyttaler. Den har et stilig retrodesign, lang batterilevetid, kraftig bass og kan spille høyt uten støy. Her har du muligheten til å spille av musikk via bluetooth og høre dine sanger i god lydkvalitet.

Retrodesignet til E5 resonnerer bra hos undertegnede. Foran på radioen er det en enkel ensfarget mesh, men de små sølvbryterene og lærreimen gir høyttaleren et stilig utseende. Med dette utseende passer den godt inn på alle steder, enten det er stranda, kjøkkenet eller ditt soveværelse.  Enheten er derimot dessverre ikke vanntett. Likevel oppfattes konstruksjonen som robust og det er ingen løse eller myke deler.

Lydkvaliteten hos E5 er i toppklassen når det gjelder bærbare høyttalere. Her finner du en kraftig bass og et klart lydbilde. Høyttaleren kan også spille høyt nok til å fylle et mellomstort rom uten støy. De absolutt laveste basstonene som man kan finne i Rapsanger har enheten vanskeligere for å levere. Dette kommer av at det rett og slett ikke er fysisk mulig å avspille de laveste basstoner med en så flat konstruksjon. Likevel kan bassen spille svært kraftig ved andre toner. Det er også egne vribrytere for å justere bass og diskant.

Alt i alt er GGMM E5 en meget god bærbar høyttaler. E5 er ikke vanntett, men byttehandelen er et utmerket lydbilde og stilig design.

Klikk her for å lese mer om produktet eller kjøpe E5

GGMM M3 –  Konnektiv kraftig høyttaler

Les den fullstendige testen av M3 her.

 

 40W høyttaler med Bluetooth, WiFi, Spotify Connect

Skal du fylle en stue med god musikk rett ut av boksen er GGMM M3 høyttaleren for deg. Den kan spille høyere enn de fleste anlegg uten merkbare forstyrrelser av musikken. WiFi funksjonalitet tillater deg å koble den sømløst sammen med alle dine enheter via routeren din hjemme. Om du ikke ønsker det eller skal bare spille musikk med en gang er det full mulighet for det via bluetooth eller Aux.

Høyttaleren er multiroomkompatibel med resten av M-serien til GGMM og kan brukes som en monohøyttaler sammen med andre høyttalere. Den har ikke funksjonalitet for justering av diskant eller bass, men defaultinnstillingene er svært gode og sterkt anbefalt for en som bare skal ha god lyd rett ut av boksen.

Designet er stilig og led indikatoren ved lydknappen, om enn kun en gimmik, hever hele kvalitetsinntrykket.

Klikk her for å lese mer om produktet eller kjøpe M3

Technisat Audiomaster MR Serien

Henholdsvis fra venstre: MR1, MR3 og MR2

 

Overlegen lydkvalitet 
Technisat har i audiomaster MR-serien alliert seg med den anerkjente produsenten Elac for å levere det beste innen lyd. Og det synes undertegnede de har klart.

Enhetene har et minimalistisk design og er dekket 360 grader av aluminiumsgitter. Audiomaster MR3 vant i 2017 i prisen for beste produktdesign i reddot konkurransen.

Lydbildet er svært stort i alle enhetene, men ikke overraskende er bassen merkbart bedre i MR2 og MR3. Mellom MR3 og MR2 er forskjellen først og fremst at MR3 kan fremstille 3D lyd ved hjelp av de 3 innbygde høyttalerene.

Høyttalerene kan samspille ved hjelp av innebygd multiroom funksjonalitet. Med appen MyDigitRadio kan du enkelt strømme til og styre alle høyttalerene slik du måtte ønske. Appen har dessuten også støtte for Spotify, DLNA, iTunes og Internettradio.

GGMM E3 – Fyller rommet med et krystallklart lydbilde

 

Liten høyttaler, stor lyd

GGMM E3 er en kompakt bordhøyttaler som kan brukes både via Bluetooth, WiFi, samt strømme direkte fra skyen (Spotify, iTunes). Den har et stilrent design og kan levere en stort klart lydbilde helt opp til høyeste volum. Og høyeste volum klarer å overdøve selv store stuer. Til forskjell fra andre produkter i denne prisklassen kan E3 også strømme musikk via WiFi med DLNA samt fra skytjenester som iTunes og Spotify.

E3 yter meget godt på lydfronten og er støyfri helt opp til høyeste volum. Dessverre mangler den muligheten for presis EQ kontroll, men har et utvalg forhåndsinnstillinger for EQ som passer et stort spekter av musikk. Jeg testet høyttaleren på alt fra Mozart til Metallica med de forskjellige EQ innstillingene, og resultatene var gjennomgående bra.

Høyttaleren er lett å ta med seg, men har dessverre ikke noe innebygd batteri. Den må alltid være koblet til en strømkilde. Det går fint å ta med høyttaleren fra rom til rom og hjem til hjem. Men den kan ikke brukes som noen strand eller terrassehøyttaler. Når det er sagt inkluderer også høyttaleren en praktisk ladeprot, som gjør at du kan strømme musikk fritt med telefonen uten risiko for å gå tom for strøm.

For å bruke høyttaleren kan man enten strømme direkte med bluetooth eller via AUX. Men andre funksjoner krever at du laster ned GGMM appen. Det er en app som er relativt intuitiv og tar ikke lange tiden å mestre.

Alt i alt, GGMM er en fantastisk høyttaler for prisen. Men den er dessverre uten innbygd batteri.

 

GGMM M4 – Høyttaler med festfaktor

Lekkert design, perfekt strandhøyttaler

Den viktigste egenskapen til en høyttaler er lydkvaliteten. Og GGMM M4 spiller krystallklart og med en sterk bassrespons til medium og høye basstoner. GGMM kvalitetsstempelet er at høyttalerne deres kan spille svært høyt uten støy. Det gjelder også M4, høyttaleren kan spille høyt nok til å irritere de nærmeste naboene på stranden. Det lekre retrodesignet med farget mykt lær skaper også blikkfang hvor enn du måtte sette den.

Høyttaleren kan benyttes med WiFi, Bluetooth eller AUX. Med bluetooth 4.0 kan du spille av høyoppløslig lyd uten å merke noen reduksjon av lydkvaliteten. I tidligere bluetoothversjoner førte kompresjon ofte til dårligere lyd, men med siste versjon av bluetooth er det ikke merkbart. Med WiFi kan du strømme til enheten via DLNA eller med Apple AirPlay.

Skal du ha øke partyfaktoren har GGMM M4 en egen dedikert knapp kalt «bass boost». Denne øker bassen i sangene dine uten forstyrrelse. M4 har volumknapper, men mangler dessverre egne knapper for å navigere gjennom musikken. Så dette må gjøres med enheten som spiller av musikk. M4 har også opptil 8 timer batterilevetid, noe som er imponerende i forhold til hvor mye effekt den leverer.