Hårføner & Styling

Hårfønere fra de Italienske designmerkene G3 Ferrari og Girmi.

Å finne den riktige hårføneren gjør en forskjell. Hårets styrke, mykhet og glans blir bevart med en tilpasset hårføner, samtidig som du unngår at håret blir mer skjørt, tynt og tørt.

Viktige ting å fokusere på ved kjøp av en hårføner er mengden luft, watt, vekt, og eventuelle egenskaper eller tilbehør som gjør behandlingen av ditt hår lettere.

I denne veiledningen kan du lese om hva som er viktig generelt når du skal velge en hårføner. I tillegg finner du separate seksjoner med råd om kjøp av hårføner i henhold til spesifikke hårtyper.

Tynt, tørt eller sårbart hår

Tynt hår tørker raskt og trenger derfor ikke å fønes lenge. Her holder det med en liten hårføner på 1000 Watt eller mer og bruk helst lav temperatur for å ikke skade håret.

Se etter en hårføner med kaldluftsfunksjon eller temperaturinnstillinger som tillater lav varme.

Ønsker du å bygge volum bør du holde deg unna ioniske hårfønere og heller finne en standard hårføner med godt lufttrykk.

Texta Travel gjør jobben for en person med tynt hår. Den har lav effekt på 1200-1400 W som gjør den rimelig i pris, og er liten og sammenpakkbar slik at du kan enkelt ta den med deg på reise. Den kommer i tillegg med konsentrator, og har to varme- og hastighetsnivåer. Dersom det å bygge volum er ekstra viktig for deg, samtidig som du ønsker en kaldluftsfunksjon for å style håret, er TextaTech en hårføner av høy kvalitet i høyre prisklasse som passer alle hårtyper. Dersom volum ikke er viktig for deg, og du heller ønsker et så mykt og glansfullt hår som mulig fri for statisk strøm, kan du satse på TextaPro.

Normalt hår

Dersom du mener du har verken tynt eller spesielt tykt hår er en hårføner med 1500 watt eller mer anbefalt. Finn en hårføner med kaldluft og medium temperaturinnstilling.

Ønsker du å bygge volum bør du holde deg unna ioniske hårfønere og finne en hårføner med godt lufttrykk.

For normalt hår kan du velge og vrake mellom de fleste hårfønere uten bekymring. Dersom du ønsker å style håret ditt, har TextaTech alt du trenger. Rimeligere alternativer er TextaSTAR og Texta Style. Dersom volum ikke er et problem for deg og du heller ønsker et så mykt og glansfullt hår som mulig fri for statisk strøm, er TextaPro det beste du kan få. Dersom du ønsker å ha en liten hårføner med på reise, fungerer Texta Travel også for deg.

Tykt hår

Her trenger du mer kraftige saker for å bli ferdig med å tørke håret til fornuftig tid. Se etter en hårføner på 1800 watt eller mer, helst med kaldluftfunksjon og flere temperaturinstillinger der høy varme er et alternativ.

En ionisk hårføner kan være et godt alternativ til en standard hårføner i dette tilfellet, siden disse er mer effektive på å tørke vanskelige hårtyper. De er også sitert til å bevare glans og redusere dannelse av knuter og statisk strøm.

Har du tykt hår vil du mest sannsynlig bare bli ferdig med hårføningen. TextaPro er hårføneren som er mest effektiv på å tørke håret, samtidig som den gir deg ekstra mykt og glansfullt hår med sin ioniske teknologi. Ønsker du ekstra volum er også TextaTech et alternativ av ypperste kvalitet. Texta Style og TextaSTAR kan også fungere. Disse er rimeligere, men har 2 temperaturnivåer i forhold til Tech og Pro sine 3 nivåer.

Veldig tykt og vanskelig hår

Her trengs en 1800-2000 watts hårføner med høy temperatur.

En ionisk hårføner kan være et godt alternativ til en standard hårføner i dette tilfellet, siden disse er mer effektive på å tørke vanskelige hårtyper. De er også sitert til å bevare glans og redusere dannelse av knuter og statisk strøm.

Har du hår av denne typen vil bare de kraftigste hårfønere få jobben gjort på fornuftig tid. Vi anbefaler på det sterkeste TextaPro. Dens ioniske teknologi vil være i stand til å trenge igjennom alt håret og tørke det effektivt, samtidig som det gjør håret mykt og glansfullt. Dersom volum er viktig for deg, er TextaTech med sitt sterke lufttrykk et flott alternativ.

Vi håper dette var til hjelp 😊

 • Salg!

  G3Ferrari TextaPro Ionisk Hårføner

  990 kr 690 kr
 • G3Ferrari BellaVista – Multifunksjons Epilator Hårfjerner 3-i-1

  699 kr
 • G3Ferrari Texta Style Hårføner

  399 kr
 • G3Ferrari Texta Travel Sammenleggbar Hårføner for reise

  299 kr
 • G3Ferrari TextaSTAR Hårføner

  649 kr
 • G3Ferrari TextaSTAR Hårføner

  649 kr
 • Salg!

  G3Ferrari TextaTech Hårføner

  699 kr 599 kr
 • Girmi Profesjonell Hårføner Hvit

  549 kr
 • Girmi Profesjonell Hårføner Rød

  549 kr
 • Girmi Rosa Hårføner

  390 kr
 • G3Ferrari Antonella – Hårbørste med varmefunksjon

  399 kr
 • G3Ferrari Giada Krølltang

  399 kr

Viser alle 12 resultater