Send oss gjerne spørsmål om produkter eller leveranse

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Andre henvendelser:

Aaby Solutions AS
Ramdalveien 2
3128 Nøtterøy, Norway
Telefon: Vi ønsker å håndtere all hjelp via mail, bruk kontaktskjemaet over og få hurtig svar!
Organisasjonsnummer: 913210905 MVA

Tidsrammer

Pakker sendest normalt fra vårt lager i Skien samme dag dersom du bestiller før 14:00. Dersom du bestiller i helgen eller etter 14:00 sendes pakken neste arbeidsdag. Normal tid posten bruker på å levere er 1-4 dager, men i enkelte tilfeller kan det ta lengre tid. Om du synes din pakke burde vært på døren oppfordrer vi deg til å ta kontakt med kundeservice hos oss.

Pakkesporing
Når ordren din sendes fra oss, mottar du en e-post med sporingsnummer. Med dette nummeret kan du spore opp pakken din på www.posten.no og følge leveransen helt til den ankommer ditt postkontor eller til bestemt leveringsadresse. Er mobiltelefonnummeret ditt registrert hos Posten vil du også få beskjed når pakken er ankommet. Dersom du ikke har fått sporingsnummer etter rimelig tid dobbeltsjekk Søppelpost mappen, deretter kontakt oss.

Center.no er en servicebedrift som fører utvalgte produkter på nettet. Nettsiden eies og drives av Aaby Solutions siden 2013. Vi anvender skybaserte løsninger for å gi våre kunder en sikker og stabil handel.  Vi legger opp til å gi utfyllende informasjon i våre produktbeskrivelser. Dette for å sikre våre kunder til å gjøre et godt og riktig kjøp. Ved henvendelser ønsker vi å gi gode og utfyllende tilbakemeldinger. Om noe skulle gi utfordringer så lager vi egne brukerveiledninger basert på de tilbakemeldingene vi får. Vi er stolte av å gi våre kunder rask personlig service.