Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://center.no

Center.no eies og driftes av Aaby Solutions AS. Du kan besøke oss her:
Ramdalveien 2, 3128 Nøtterøy, Norge

Eller ta kontakt med oss på:
Telefon: 45 45 55 55
Email: support@center.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kundeinformasjon ved kjøp
Ved kjøp i vår nettbutikk lagrer vi navn, adresse, telefon, epostadresse og IP adresse. Ved firmakjøp lagrer vi også organisasjonernummer. Dette er for å kunne gjennomføre salg og dokumentasjon i henhold til bokføringsloven og regnskapsloven.

Kontaktskjemaer

Ved kontakt med vår kundeserviceavdeling lagres informasjonen du sender inn med kontaktskjemaet i vårt kundeservicesystem. Dette er for å kunne svare på din kundehenvendelse og yte service.

Brukeromtaler

Når besøkende legger inn brukeromtaler på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse brukeromtaler og gi muligheten for kunder å til legge igjen brukeromtaler.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar eller brukeranmeldelse på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Ved bruk av nettsiden lagres det informasjonskapsler som tilpasser hovedmeny. Disse informasjonskapselen lagrer ingen personopplysninger.

Ved handelsaktivitet på nettsiden lagres det informasjonskapsler om hva du har lagt i handlekurven og hvilken brukerid du har. Dette er nødvendig for å gi god funksjonalitet i vår nettbutikk og kunne gjennomføre et kjøp.

Vi lagrer anonymiserte brukerdata for å bedre brukskvaliteten på våre nettsider, anonymiserte brukerider lagres i informasjonskapsler.

For å kvalitetsforbedre vår markedsføring og lage en bedre nettbutikk benytter vi informasjonskapsler til å personifisere markedsføringsinnhold.

Kundeservice via chat benytter informasjonskapsler til å kunne svare på henvendelsene. Dette er for å kunne gjennomføre chatten.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold f.eks. videoer, bilder, artikler osv. . Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart. Våre leverandører av innbygd innhold er også konforme til GDPR, de kan derfor ikke utføre sporing utover sine personvernserklæringer og det du som bruker har godkjent på deres nettsider.

Analyse

Anonymiserte og pseudoanonymiserte analysedata innhentes for å optimalisere nettbutikken for våre brukere. Disse dataene deles med analyseverktøy. Ingen direkte personidentifiserbare opplysninger deles med disse tjenestene.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Anonymiserte og pseudoanonymiserte analysedata deles med analyseverktøy.

Leveringsinformasjon for kjøp deles med våre norske logistikkpartnere.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kundeinformasjon lagres i henhold til kjøpsloven og regnskapsloven på ubestemt tid.

Anonymiserte og pseudoanonymiserte analysedata slettes automatisk etter 36 måneder.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har registrert konto på dette nettstedet, foretatt et kjøp på dette nettstedet, lagt igjen en brukeromtale, kontaktet vår kundeserviceavdeling eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kundedata sendes ved kjøp til valgt betalingsløsning Nets, Klarna eller Paypal for betaling og bekreftelse av kjøp.

Faktura og leveringsinformasjon lagres ved kjøp i vårt økonomisystem, leveransesystem, ordresystem og backupsystem.

Ved kontakt med vår kundeserviceavdeling via chat, email eller kontaktskjema lagres innsendt informasjon i vårt kundebehandlingssystem. Kopi av denne informasjonen vil også lagres på våre lokale mailservere.

Anonymiserte og pseudoanonymiserte analysedata sendes til analyseverktøy.

Din kontaktinformasjon

For sletting av persondata, spørsmål om personvern eller lignende kan vi kontaktes her

Center.no – Aaby Solutions AS.

Ramdalveien 2, 3128 Nøtterøy, Norge

Eller ta kontakt med oss på:
Telefon: 45 45 55 55
Email: support@center.no

Tilleggsinformasjon

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved datalekkasjer på våre persondata vil rammede kunder opplyses innen kort tid med oppgitt kontaktinformasjon. Vi gjør aktive prevantive sikringstiltak for å unngå at lekkasjer oppstår.

Vi ønsker at våre kunder kan gjennomføre en trygg handel og jobber aktivt for å sikre dine persondata i henhold GDPR og Norsk personvernlov.