GGMM M3 Test

Les mer om GGMM M3 eller kjøp høyttaleren her

Fordeler:

• Kan spille svært høyt uten at vi merket støy (40W, høy lydeffekt)
• Multiroom kompatibel med resten av M-serien til GGMM
• Meget godt lydbilde
• Kan integreres sømløst med alle husets enheter via WiFi eller brukes direkte med bluetooth eller AUX

 

Ulemper:

• Ingen mulighet til å justere bass eller diskant, men har gode defaultinnstillinger
• Ikke multiroomkompatibel med GGMM E-serien

 

Design
GGMM M3 kommer godt pakket inn ut av esken og gir fra seg et godt umiddelbart kvalitetsinntrykk. Det ser stilig ut med rustfritt stål rundt høyttalerene og den mørke «Coffee» fargen faller godt i smak hos undertegnede. Litt overraskende stjeler volumbryteren også mye fokus, den kommer i børstet metall og har noen stilige LED indikatorer som lyser avhengig av hvilken modus du er i.

Høyttaleren er god og tung og er en kompakt pakke med mye god lyd i seg. Undertegnede mener også at høyttaleren gjør seg bedre i virkeligheten enn på bilder, hvor høyttaleren kan oppleves litt flat.

 

 

Lyd

Dette er høyttaleren som spiller kvalitetsmusikk fra laveste lydnivå opp til naboklager. Selv på maks effekt (40W) spiller høyttaleren uten merkverdig støy. Den har en dyp bass, men får fortsatt fint frem sangstemmer fra alle sjangre. Litt synd er det at man ikke kan stille inn diskant og bass selv, men for noen som vil ha noe som bare spiller bra rett ut av boksen er M3 høyttaleren å velge.

Funksjonalitet

GGMM M3 har alt man kan trenge av konnektivitet. Du kan koble høyttaleren til ditt lokale WiFi nettverk (anbefales!) og spille sømløst fra alle enheter koblet til samme router. Spotify connect er også inkludert som tillater deg å bruke spotify direkte p høyttaleren. Om du skulle ønske å spille av musikk uten WiFi kan du også enten bruke medfølgende AUX kabel eller Bluetooth. Den bruker også siste versjon av bluetoothprotokollen som i praksis sørger for at det ikke er noen forstyrrelse av musikken når du har mobilen i nærheten.

Utrolig stiling er det også med de lysende LEDsene på høyttaleren som viser hvilken avspillingsmodus du er i. Det er en gimmik, men det ser meget bra ut!

Kjøper du flere høyttalere fra M* serien kan du koble disse sammen i et multiroomsystem og spille samme sang overalt i huset. Eventuelt plassere to M3 høyttalere ved siden av hverandre og bruke de som to separate monohøyttalere for den komplette stereoopplevelsen.

Alt i alt er GGMM M3 en perfekt høyttaler for deg som ønsker en enkel konnektiv løsning som bare spiller bra!

 

Les mer om GGMM M3 eller kjøp høyttaleren her

 

 

I pakken følger det med AUX kabel, bruksanvsning og lader