GGMM E5 - Bluetooth Høyttaler Test

Design
GGMM E5 oser av kvalitet rett ut av boksen. Den veier litt, men ikke mer enn at den kan bli med på tur. E5 kommer med stilig tidløst design. E5 har perforert metall foran selve høyttalerene. Knappene er i slipet metall. Dette gir en svært høy finish og følelse av kvalitet. Høyttaleren kommer i sort og hvit. Det er fine kontraster mellom det metalliske og hovedfargene. Uten lærstroppen gjør festene til denne høyttaleren litt røffere designmessig. Likevel, dette er et produkt som setter preg på rommet du setter den i. Så fin er den.

Lærstroppen er relativt kort, men gjør produktet svært lett å flytte på. E5 er noe større enn de minste høyttalerne, men går likevel lett i alle sekker og vesker.

GGMM E5 vant både Reddot og IF Design prisene i 2017.

Kjøp høyttaleren her

Lyd
GGMM E5 har et stort lydbilde. Dete kommer som en følge av at det er en mellomstor høyttaler. Høyttaleren kan spille høyt nok til full fest. Til forskjell til normalen blant bærbare høyttalere sprekker ikke E5 selv på de høyeste volumene. Bassen den kan levere er krafig og kan tilpasses med egen knapp.

Høyttaleren imponerer med lang batteridrift og fungerer svært godt som et lite lydanlegg. Den klarer fylle en stue med svært god lydkvalitet.

E5 tillater deg både å justere volum, bass og diskant på selve høyttaleren. I tillegg kan du bytte sang og sette på pause. Det er ikke mange bærbare høyttalere som tillater deg å stille inn bass og diskant på enheten. Så dette er funksjonalitet vi applauderer!

Funksjonalitet
GGMM bruker bluetooth 4.0 i sine høyttalere, en ny teknologi som sørger for at du får spillt av dine favorittsanger på enheten uten forstyrrelser forårsaket at den er trådløs. Enheten kobles svært enkelt til telefonen, har du koblet til bluetoothenheter før vil du bruke under 20 sekunder. Dersom du er ny med bluetooth finner du en grundig bruksanvisning som tar det gjennom de grunnleggende stegene.

E5 har opptil 15 timers batteridrift, godt over snittet av trådløse høyttalere vi har testet.

Pluss:

• Passer svært godt både som bærbar og stasjonær høyttaler
• Kraftig bass og et klart lydbilde
• Finish i toppklasse
• Brukervennlig
• Opptil 15 timer batteridrift

Minus:

• Mellomstor bluetooth høyttaler, ikke en mini høyttaler