Imperial i1 Lommeradio Test

I denne testen tar vi for oss Imperial i1, som er en lommeradio vi importerer fra Tyskland.

Vi er også selger av DAB-radio,  men vi har gjort vårt beste for å være objektive i våre tester. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.


Fordeler:
• Praktisk størrelse og design
• Kan brukes som DAB adapter
• Lett å bruke.
• Konsistent godt signal og god lyd
• Følger med hodetelefoner

 

Ulemper: Øvre prisklasse

Foto: Andreas Henriksen, Center Sound.

Imperial i1

Pris: kr 890 – Klikk her for å kjøpe

Imperial i1 er en nesten perfekt lommeradio, men prisen ligger i det øvre sjiktet. 

5dice

Design

Imperial i1 er en liten og praktisk DAB+ lommeradio. Størrelsen er betydelig mindre enn et kredittkort og de avrundede kantene gjør at produktet ligger godt i hånden og bukselommen.

imperial i1 størrelse

Funksjonalitet

Radioen har en batterilevetid på 8 timer. Som betyr at du kan bruke produktet på en lengre tur eller på en rekke små turer. Produktet finner raskt alle DAB stasjonene i nærheten og har generelt sett et godt signal overalt hvor det er DAB dekning. Dette kommer av at produktet utnytter hodetelefonene som en kraftig DAB antenne.

Produktet kan også sende ut FM signaler som gjør at det kan brukes som et DAB adapter. Det klarer uten større problemer å gi FM signaler både til bilstereo og vanlige bordradioer.

Imperial i1 kanalvalg

Brukvennlighet

Menyene er satt opp på en logisk måte og brukergrensesnittet er responsivt og intuitivt å bruke. Det å bytte DAB kanal eller endre lyd når du bruker enheten er kun et trykk unna. Om vi skal trekke på noe så må det være at menyene kan kun vises på Engelsk eller Tysk. Ikke Norsk. Dog er de aller fleste fremmedordene, som DAB og FM, det samme på Engelsk og Norsk.

Pris

Imperial i1 er en lommeradio i det øvre prissjiktet. Sannsynligvis kommer dette hovedsaklig av muligheten til å bruke produktet som et DAB adapter. Som på det Norske markedet koster i overkant av 1 000 kroner alene. Likevel vil vi fortsatt påstå at det er et godt kjøp for prisen.