Klokkeradio Test

I denne testen tar vi for oss forskjellige klokkeradioer i forskjellige prisklasser. Terningkastet er gitt relativt til prisklassen til hver enkelt klokkeradio.

Vi er også selger av klokkeradio,  men vi har gjort vårt beste for å være objektive i våre tester. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.


 

Pluss: God lydkvalitet, to alarmer, god radiomottakelse og klar skjerm.

 

Minus: Tar litt plass på et nattbord

 

 

TechniSat DigitRadio 80

 Klikk her for å kjøpe Pris: kr 1490

En elegant klokkeradio, enkel i bruk og klar skjerm!

5dice

Den elegante klokkeradio DigitRadio 80 fra TechniSat passer utmerket for det moderne hjem. Radioen er i hvit pianolakk med stereohøyttalere på sidene og antennepisk på baksiden. Det er to store hjul i børstet aluminium og en tydelig skjerm i svart på front. En hvit slumre knapp i gummi på toppen. På baksiden finner man hodetelefon-inngang og AUX-inngang for å bruke radioen som ekstern høyttaler. USB-inngangen kan brukes for å gi strøm til radioen som alternativ.

Radioen er meget enkel å bruke. Den ene hjulet tar av seg mye av navigeringen. Det er mulig å lagre 10 favoritterkanaler på egne knapper. I likhet med DigitRadio 51 har denne radioen også to alarmer.  Med Sleep-modusen vil radioen slå seg selv av etter en bestemt tid. Dette er praktisk både ved innsovning og når du står opp.

Radioen er spesielt tilpasset soverommet og gir fin lyd på kort avstand med akkurat passe bass.

TechniSat DigitRadio 80 er en stilren radio for den moderne hjem. Den er enkelt å bruke og med god lyd. Det er en litt større klokkeradio.


 

Pluss: To alarmer, tydelig skjerm, tar liten plass og god brukervennlighet.

 

Minus: Passer ikke til annet enn klokkeradio

 

 

TechniSat DigitRadio 51

Klikk her for å kjøpe Pris: kr 849

En enkel klokkeradio med tydelig skjerm. Perfekt på nattbordet. Enkelt å bruke og to alarmer. Smart plassering av slumre knapper.

5dice

TechniSat DigitRadio 51 er en forbedret klokkeradio med moderne teknologi. Radio passer perfekt for nattbordet. Knappene er på toppen av radioen for enkel betjening. Det er en klar og tydelig skjerm på fronten. På baksiden finner man muligheten til å plugge inn hodetelefoner om man har lyst til det.

Radio er enkelt å bruke. Det meste av styringen skjer ved hjelp av piltastene. Den viktigste funksjonen her er alarmen. Til vekking kan du velge mellom ringelyd eller radio kanal. Denne radioen har også mulighet for to alarm tider. Med sine to slumre knapper passer den fint på begge sider av en seng.

Høyttaleren gir god lyd for å høre på nyheter eller musikk ved normalt lydnivå. Den egner seg ikke til bruk for avspilling med høyt lydnivå.

TechniSat DigitRadio 51 er enkel klokkeradio til en rimelig pris. Den passer godt på nattbordet i hytta eller hjemmet. Den har en tydelig og klar skjerm, enkel i bruk. Ved normalt lydnivå er det god lyd for nyheter og musikk.