Test

Center har testet viltkamera basert på fem kvalitative egenskaper og rangert hver egenskap på en skala fra 1 til 10.

Vi er en selger av Viltkamera og har testet alle våre produkter. Testen fokuserer på de mest populære merkene Norge, også et par merker vi ikke selger.

9/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

8/10 Pris

Browning Strike Force er et kvalitetskamera fra Amerikanske Browning. Det stiller med svært god bildekvalitet, robust design og betydelig funksjonalitet (field lapse etc.). Det har et design som passer inn i mye av norsk skog og kommer med gode garantier.

Batterilevetiden er det beste i sin klasse og kameraet tar svært gode bilder både på dag- og nattestid.

Klikk her for å lese mer om Browning Strike Force eller kjøpe kameraet

8/10 Bilde- og videokvalitet

10/10 Funksjonalitet

6/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

7/10 Pris

Kameraet med MMS/epost og SMS varsler. Dette kameraet er fullpakket med nyttige funksjoner. Du kan styre kamera med SMS-koder og motta bilder direkte på mobil eller epost. Kameraet kan også rapportere med SMS når det har lite batteri. Det bruker no-glow LEDs som gjør det mulig å bruke kameraet som sikkerhetskamera.

Tidligere trakk vi mulig for dårlig bildekvalitet, men i 2016 kom Ltl Acorn med en stor oppgradering. Nå tar kameraet betydelig bedre bilder.

Klikk her for å lese mer om LTL Acorn eller kjøpe kameraet.

6/10 Bilde- og videokvalitet

6/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

10/10 Pris

Her får du mye for pengene!
Med 5 MP oppløsning kan bildene virke mer utvasket enn hos de andre kameraene vi selger, men i forhold til prisen er denne suveren. Kameraet byr på de grunnleggende funksjonene en kan forvente av et viltkamera i 2016 og er enkelt å sette opp. Det er 8 AA batterier som driver kameraet og kan holde det gående opp til 30 000 bilder.

Er du ute etter et enkelt kamera med mye verdi for pengene, så er dette et godt valg. Det gir deg også mulighet til å sette opp flere kameraer til en fornuftig pris.

Klikk her for å lese mer om eller kjøpe Moultrie A5 Gen2.

8/10 Bilde- og videokvalitet

6/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

7/10 Pris

Bushnell 12MP HD Essential er et kamera med god bilde- og byggkvalitet med en dyp brunfarge som gir god kamuflasje. Med Field Scan tar det bilder med faste intervaller for å få med det store «viltbildet». Videoopptakene er i HD og gir god kvalitet med en triggerhastighet som sørger for at du aldri mister viltet.

Noen av nattbilden kan fremstå som litt mørke, men kvaliteten er god. Batterilevetiden er enestående. Alt i alt gir dette deg et kamera med gode funksjoner, bra kvalitet og fantatisk batterilevetid. Vi kan derfor trygt anbefale dette kameraet.

Klikk her for å lese mer om Bushnell 12mp HD Essential.

9/10 Bilde- og videokvalitet

7/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

7/10 Pris

Toppmodellen til Browning filmer i Full HD og tar krystallklare bilder. Det eneste kameraet som står dette på bildekvalitet er Bushnell Aggressor, men forskjellene er små. Med Zero Blure teknologien tar faktisk dette like gode bilder i dårlig lys. Kameraet kommer også med No-Glow som er forventet av en toppmodell.

Her får du et kamera i toppsjiktet til en fornuftig pris.

Klikk her for å lese mer om Browning Spec Ops.

10/10 Bilde- og videokvalitet

7/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

6/10 Pris

Bushnell 14MP HD Aggressor er storebroren til Essential og har best bilde- videokvalitet i testen. Dette er en klar toppmodell, men det kommer med en pris som også gjør kameraet til det dyreste i testen. Kameraet filmer i Full HD og har en triggertid på kun 0.3 sekunder. Om natten brukes No-Glow LED som ikke skremmer viltet og gjør at kameraet kan brukes som et sikkerhetskamera.

Dett er kameraet for deg som ønsker det ypperste av viltkameraer med knallgod bildekvalitet.

Klikk her for å lese mer om Bushnell Aggressor.

Stealth Cam G42 - No Glow

5/10 Bilde- og videokvalitet

4/10 Funksjonalitet

6/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

4/10 Pris

Dette er et pålitelig kamera, men det kommer ikke på toppen av noen av våre poster. Når vi testet det satt vi igjen med følelsen av et greit kamera, det er ikke dårlig på noen av punktene, men det når aldri helt opp. Positive ting ved kameraet er gode nattbilder, solid deksel og det er enkelt å sette opp.