Avstandsmåler Test

Vi i fritidsavdelingen har bestemt oss for å teste et knippe av de mest populære enhånds avstandsmålerene i Norge. Under ser du resultatet av denne testen.

Vi selger også avstandsmålere og vil i flere tilfeller selge de enhetene vi liker best. Men årsaken til dette er at vi velger ut enhetene vi skal selge basert på hvor godt vi liker dem. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.


Nikon Aculon AL11 6×20

Pris: kr 1890,-  Klikk her for å lese mer om Nikon Aculon Al11 i vår butikk. 

Nikon Aculon AL11 er en ultrakompakt laser avstandsmåler. Den er liten og lett, men tillater deg å nøyaktig måle avstanden til mål på opptil 500 meters avstand. Det finnes high end avstandsmålere som kan måle lengre avstander, men Nikon Aculon står ut som det beste produktet vi har brukt i budsjettklassen.

Forstørrelsen er på 6x som tar deg litt nærmere målet enn tilsvarende enheter i denne prisklassen med 4x forstørrelse. Kort sagt kan produktet beskrives to typisk Nikon: utmerket. Den er kanskje ikke passende for de som ønsker en langdistanseenhet, men for førstegangskjøpere er den et utmerket valg.

5dice


Bushnell Scout 1000 ARC Ranger finder 

Pris: kr4,690.00 – Klikk her for å kjøpe

Bushnell Scount DX 1000 er en high end avstandsmåler som har muligheten til å måle avstander på opptil 914 meter. Det er et svært nøyaktig apparat og er fullstending vanntett. Det har mange forskjellige funksjoner, blant annet forskjellige for buer og skytevåpen. I buemodus får du en distanse som kompenserer for drop. I skytevåpen modus får du informasjon om bullet drop.

Du betaler for kvaliteten om du velger denne avstandsmåleren. Men som dette er et fantastisk high end produkt dersom du har budsjettet.

Terningkast 5

5dice


Nikon Coolshot 20 – For Golferen

Pris: kr1949,-

 Nikon Coolshot 20 er en liten enhet med sine 9×7 cm og tilsvarende vekt. Dette er en stor fordel da produktet lett lar seg legge i en jakke eller bukselomme. Det har tilsvarende 6x forstørrelse som sin bror Nikon Aculon Al11. Forskjellen med denne enheten er at den vil detektere golf flagg og vise avstanden til flagget og ikke nødvendigvis det du peker direkte på.

Deteksjonen av flagg fungerer fra og enheten kan vise avstand i enten yards eller meter. Samt lett bytte mellom disse to. Maks avstand er på 500 meter, som er som å forvente av en enhet til denne prisen og mer en langt nok for golfbruk.

Du kjøper ikke denne enheten om du ikke skal bruke den til Golf, men til Golf er den fantastisk.