Stor Barnekikkert test

Vi har samlet mange produsenter av barnekikkerter i en test. Bildet over viser hvilke kikkerter som ble testet. Det var stor forskjell. Enkelte er rene plastikk leketøy, andre sånn passe gode og kun et fåtall kunne anses som gode. Vi har nå tatt inn testvinneren ProView Silver 8×21 Universal.

Testvinner i denne Barnekikkert testen – Etter testen har vi tatt denne inn og gir den navnet ProView Silver 8×21 Universal. Denne har riktig størrelse, dioptri justering og best optikk av alle barnekikkertene i denne testen. Skarpheten til denne kikkerten trigger lett nysgjerrighet. Den passer ypperlig til barn og som voksen har jeg i den senere tid kunne bekrefte kvaliteten flere ganger. Lett å bruke – Skarpt bilde – 8 ganger forstørrelse. Vekt 169 gram.

Den blå leken er kanskje den beste beskrivelsen. Skranglete plastikk. Bare 4 ganger forstørrelse. Vekt på 105 gram sier sitt i og med at den heller ikke er minst. Ikke mulig å justere for dioptri forskjell mellom øynene.

Spennende designKikkerten fremstår som kompakt og enkel. Ikke så veldig skarp og veldig blåtone. 8x forstørrelse. Lett i vekt 150 gram. Dioptrijustering.

Overraskelsen eller kanskje ikke, denne er ikke den billigste. Dette er en god barnekikkert. Veier kanskje litt mye 262 gram. Vi kan anbefale denne, men ikke selge den. Den har litt finish utfordringer i produksjonen. 8x fortørrelse selv om det står 10x. Vi gir denne kikkerten 3.plass.

Skinnet bedrar. Dette ser ut og føles som en skikkelig kvalitetskikkert. Optikken gir ikke et skarpt bilde. Kikkerten har 8x forstørrelse. Vekten er ganske høy – hele 335 gram.

Design i særklasse. Når optikken ikke er i samme klasse blir vi skuffet. Kikkerten er nydelig i bruk, men du får den aldri helt skarp og deler av synsfeltet er særlig diffust. 8x forstørrelse. Vekt 179 gram.

Design er ikke alt. Trodde egentlig kikkerten er lik med den over, men det er noen forskjeller foruten farge. Optikken er i samme klasse – du får den aldri helt skarp og deler av synsfeltet er diffust. 8x forstørrelse. Vekt 167 gram.

Barnekikkerten som går av med 2.plass. Denne har god skarphet og er en god barnekikkert. Den er fysisk lik testvinneren ProView Silver 8×21 Universal, men har optisk litt lavere kvalitet. 8x forstørrelse. Vekt 166 gram.

Teleskopet har lyst og skarpt bilde. Vanskelig å fokusere skarpt. Passe god. Likte denne til å begynne med, men ved andregangs bruk oppdaget vi at det ikke var så lett å fokusere riktig. Vekt 245 gram.

Excite Slår hele feltet optisk – ProView 8×42 Excite er fysisk litt stor for de minste. Vi gir den derfor 3.plass i testen. Med denne ser du bare med ett øye. Enkel i bruk og å fokusere. Skarpt og lyst bilde. Vekt 257 gram.

Sugerøret. 10x forstørrelse og et smalt bilde. Ok skarphet, men mye mørkere bilde enn med de andre kikkertene der du ser med ett øye. Litt krevende i bruk. Vekt 78 gram.