Center har testet viltkamera basert på fem kvalitative egenskaper og rangert hver egenskap på en skala fra 1 til 10.

Vi er en selger av viltkamera, men vi har gjort vårt beste for å være objektive i våre tester. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.

Testen fokuserer på de mest populære merkene i Norge, i tillegg til noen merker vi ikke selger for å gi et mer helhetlig bilde av produktene på markedet.

9/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

8/10 Pris

Browning Strike Force er et kvalitetskamera fra Amerikanske Browning. Det stiller med svært god bildekvalitet, robust design og betydelig funksjonalitet (field lapse etc.). Det har et design som passer inn i mye av norsk skog og kommer med gode garantier.

Batterilevetiden er det beste i sin klasse og kameraet tar svært gode bilder både på dag- og nattestid.

Kameraet kan brukes med Browning Sikkerhetskasse og Browning Trefeste (avbildet under er Spec Ops Extreme i kasse/på feste, så det kan være noe forskjell i utseende)

Klikk her for å lese mer om Browning Strike Force eller kjøpe kameraet.

10/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

8/10 Pris

Toppmodellen til Browning filmer i Full HD og tar krystallklare bilder. Tidligere Extreme modeller konkurrerte med Bushnell Aggressor i bildekvalitet, men med siste oppgradering til Extreme serien tar Browning det et skritt videre. Kameraet har nå 20MP og kan filme i 1080p. Med No Glow teknologi og infrarøde lys kan du også få gode nattesbilder uten å skremme dyrene.

Her får du et viltkamera med den beste bildekvaliten vi vet om på markedet til en fornuftig pris.

Klikk her for å lese mer om Browning Spec Ops Extreme eller kjøpe kameraet.

7/10 Bilde- og videokvalitet

10/10 Funksjonalitet

6/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

6/10 Pris

Den store forskjellen på Ltl Acorn 6511MG og andre viltkamera er at dette kameraet sender bilder over 4G nettet. Bildeoverføring til mobil går betydelig raskere over 4G nettet enn 2G som de fleste andre MMS kamera benytter. I vår test mottok vi i noen tilfeller bildene fra viltkamera ca. 1 sekund etter at bildene var tatt. Kameraet har god bildekvalitet og har også en rekke infrarøde LEDs med No-glow teknologi som også gjør det i stand til å ta gode nattebilder.

Klikk her for å lese mer om LTL Acorn 6511MG eller kjøpe kameraet.

7/10 Bilde- og videokvalitet

10/10 Funksjonalitet

6/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

7/10 Pris

Kameraet med MMS/epost og SMS-varsler. Dette kameraet er fullpakket med nyttige funksjoner. Du kan styre kamera med SMS-koder og motta bilder direkte på mobil eller epost. Kameraet kan også rapportere med SMS når det har lite batteri. Det bruker no-glow LEDs som gjør det mulig å bruke kameraet som sikkerhetskamera.

Sender bilder over 2G nettet som kan gjøre at bildene kommer noe forsinket til telefonen (fra 5 sekunder til 5 minutter normalt sett), dette oppleves dog ikke som noe problem når kameraet står i felt.

Tidligere trakk vi mulig for dårlig bildekvalitet, men i 2017 kom Ltl Acorn med en stor oppgradering. Nå tar kameraet betydelig bedre bilder.

Klikk her for å lese mer om LTL Acorn 5310WMG eller kjøpe kameraet.

10/10 Bilde- og videokvalitet

10/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

7/10 Pris

Browning Defender 850 er for deg som ønsker å plassere kameraet i umiddelbar nærhet til f.eks hytta og fjernstyre det over bluetooth eller WiFi. Passer meget godt til å ta bilder fugler eller andre dyr rundt huset. Bildekvaliteten er som de andre Browning kameraet helt på topp og det inkluderer også langdistanse infrarøde lys som gjør det svært egnet til å ta bilder på natten. IR lysene har opptil hele 36 meter rekkevidde!

Kameraet kan brukes med Browning Sikkerhetskasse og Browning Trefeste (avbildet under er Spec Ops Extreme i kasse/på feste, så det kan være noe forskjell i utseende)

Klikk her for å lese mer om Browning Defender 850 eller kjøpe kameraet.

6/10 Bilde- og videokvalitet

6/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

10/10 Pris

Her får du mye for pengene!
Med 5 MP oppløsning kan bildene virke mer utvasket enn hos de andre kameraene vi selger, men i forhold til prisen er denne suveren. Kameraet byr på de grunnleggende funksjonene en kan forvente av et viltkamera i 2016 og er enkelt å sette opp. Det er 8 AA batterier som driver kameraet og kan holde det gående opp til 30 000 bilder.

Er du ute etter et enkelt kamera med mye verdi for pengene, så er dette et godt valg. Det gir deg også mulighet til å sette opp flere kameraer til en fornuftig pris.

Dessverre, er ikke dette kameraet i vårt sortiment lenger. Vennligst se vår alternativ: LTL Acorn 5310WMG.

8/10 Bilde- og videokvalitet

6/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

7/10 Pris

Bushnell 12MP HD Essential er et kamera med god bilde- og byggkvalitet med en dyp brunfarge som gir god kamuflasje. Med Field Scan tar det bilder med faste intervaller for å få med det store «viltbildet». Videoopptakene er i HD og gir god kvalitet med en triggerhastighet som sørger for at du aldri mister viltet.

Noen av nattbilden kan fremstå som litt mørke, men kvaliteten er god. Batterilevetiden er enestående. Alt i alt gir dette deg et kamera med gode funksjoner, bra kvalitet og fantatisk batterilevetid. Vi kan derfor trygt anbefale dette kameraet.

Klikk her for å lese mer om Bushnell 12mp HD Essential.

10/10 Bilde- og videokvalitet

7/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

6/10 Pris

Bushnell 14MP HD Aggressor er storebroren til Essential og har best bilde- videokvalitet i testen. Dette er en klar toppmodell, men det kommer med en pris som også gjør kameraet til det dyreste i testen. Kameraet filmer i Full HD og har en triggertid på kun 0.3 sekunder. Om natten brukes No-Glow LED som ikke skremmer viltet og gjør at kameraet kan brukes som et sikkerhetskamera.

Dett er kameraet for deg som ønsker det ypperste av viltkameraer med knallgod bildekvalitet.

Klikk her for å lese mer om Bushnell Aggressor.

Stealth Cam G42 - No Glow

5/10 Bilde- og videokvalitet

4/10 Funksjonalitet

6/10 Brukervennlighet og byggkvalitet

4/10 Pris

Dette er et pålitelig kamera, men det kommer ikke på toppen av noen av våre poster. Når vi testet det satt vi igjen med følelsen av et greit kamera, det er ikke dårlig på noen av punktene, men det når aldri helt opp. Positive ting ved kameraet er gode nattbilder, solid deksel og det er enkelt å sette opp.

Dessverre er dette kameraet ikke i vårt sortiment lenger.