Vi i Center har bestemt oss for å lage en oversikt  av overvåkningskamera for å veilede våre kunder. Testen vil bli oppdatert forløpende ettersom nye modeller kommer på markedet.

Vi selger også overvåkningskamera,  men vi har gjort vårt beste for å være objektive i testen. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.

Viltkamera kan brukes til å ta bilder med bevegelsessensor og har også muligheten til å sende disse bildene med MMS. Sjekk våre viltkamera her

8/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Installasjon

10/10 Funksjonalitet

9/10 Brukervennlighet

9/10 Pris

CleverLoop overvåkningssystem er en av de smarteste og enkleste å bruke. Systemet analyserer opptakene fra kameraene, lærer raskt hvilke aktiviteter er normalt og varsler om mistenkelig bevegelser direkte på smarttelefonen. Utendørskameraene er værbestandig og gir utmerket 720p videoer både dag og natt. Viktige opptak blir lagret i skyen helt gratis. Kontinuerlig opptak kan bli gjort på en ekstern harddisk. Med GeoFencing, blir sikkerhetssystemet aktivert og deaktivert avhengig av brukerposisjonen.

Etter våre erfaringer er systemet svært enkelt å installere, i installasjonsprosessen blir alle steg vist tydelig på videoer underveis.

Klikk her for å lese mer om eller kjøpe Cleverloop Smart Wifi  overvåkningssystem

9/10 Bilde- og videokvalitet

9/10 Installasjon

7/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet

8/10 Pris

Arlo Q er den nye flaggskipmodellen fra Netgear innen overvåkningskamera til våre kunder. Den gir deg den beste videokvaliteten og programvaren, samt de rike mulighetene for bevegelses- og lyddeteksjon. Det er inkludert gratis 7 dager skylagring for opptil 5 kameraer, noe som er sjenerøs enn de andre konkurrentene tilbyr.  Dette kameraet er ikke vanntett, så den kan ikke settes opp utendørs. 

9/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Installasjon

8/10 Funksjonalitet

7/10 Brukervennlighet

7/10 Pris

Netgear Arlo overvåkningssystem er et fullstendig trådløst system og kommer med gratis 7 dager skylagring. Kameraene er kompakte og IP65-sertiserte, slik at de passer både inne og ute. De er drevet av batterier noe som gjør at de er komplett trådløs, og dermed er enkelt å plassere dem hvor som helst. Kameraene gir skarpe bilder/videoer i 720p oppløsning både dag og natt.

Ulempen med Arlo er batteriet. Det har ført en del funksjonalitet er droppet som lyd. I tillegg må batteriene skiftes minst en til to ganger i året. Derfor når ikke systemet helt til topps i testen vår, men dette kan løses med batterilader.

9/10 Bilde- og videokvalitet

9/10 Installasjon

8/10 Funksjonalitet

8/10 Brukervennlighet

8/10 Pris

D-Link DCS-2630L innendørs kamera er meget brukervennlighet, og tar opp strålende 1080p HD video med klar lyd i 180 grader vinkel. Mobilappen og nettleseren er enkelt å bruke og forståelig. Du har god kontroll over bevegelses- og lyddeteksjon. D-Link tilbyr lokal lagring i en miniSD-kort opptil 128GB. Dette sparer deg for mye for månedlig avgifter for skylagring.

Ulempen med dette kameraet er at den ikke støtter alle nettlesere, og begrenset funksjoner for epost varslinger. Dermed  når ikke toppen av testen vår.

8/10 Bilde- og videokvalitet

9/10 Installasjon

8/10 Funksjonalitet

9/10 Brukervennlighet

8/10 Pris

D-Link DCS-2330L er en værbestandig utendørs kamera som leverer skarp 720p video. Den kommer med god funksjonalitet som Wifi-tilkobling, bevegelsesensor, innbygd mikrofon og epostvarsling. Det er en enkel måte å holde øye på hva som skjer utenfor hjemmet ditt via nettleser eller smarttelefonen. Kameraet vil lagre video og lyd i en microSD-kort.
Kameraet tåler all slags værforhold, men er ikke ment å driftes i temperaturer under -25 grader Celsius. Dermed må du kan bringe den inn om vinteren i områder som under den temeraturen.

 

7/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Installasjon

7/10 Funksjonalitet

9/10 Brukervennlighet

8/10 Pris

Belkin’s Netcam HD+ er en fantastisk valg for en rimelig pris. Men du må betale en månedlig avgift for å få mulig ut av produktet, da er det hovedsaklig snakk om skylagring av videoklippene. Kameraet gir meget godt videoklipp, nattvisjon, to-veiskommunikasjon og øyeblikkelig epost varslinger. Den er også kompatibel med Belkin sine WeMo produkter.

Vi anbefaler dette kameraet til våre kunder som leter etter en enkel og rimelig inngangspunkt til overvåkning av hjemmet sitt.

8/10 Bilde- og videokvalitet

8/10 Installasjon

9/10 Funksjonalitet

7/10 Brukervennlighet

8/10 Pris

Hikvision DS-2CD2132F-IWS er meget populært valg blant kundene som er ute etter en rimelig en pålitelig utendørs overvåkningskamera. Bildekvalitet er utmerket med skarp fokusert detaljert video på dagtid. Men trekkes ned da kvalitet ikke er topp på om natten.
Hovedegenskapen med dette kameraet som gjør den til en fullstendig løsning er innbygd mikroSD-kort som støtter minnekort opptil 128GB. Du kobler til kameraet med Ethernetkabelen eller strømadapter med Wifi til det trådløse nettverket, og kameraet er klart til brukt med få innstillinger.