Vi har gjort en test av våre klippere basert på førsteinntrykk, brukervennlighet, støynivå, vibrasjonsnivå og versatilitet/tilbehør. Hensikten er å gi deg så mye informasjon som mulig slik at du kan gjøre et godt og informativt kjøp, akkurat som om du hadde tatt i produktet selv og testet det i butikken på forhånd. Vi vil at du skal være fornøyd med ditt kjøp ved å vite nøyaktig hva du får.

Vi er også selger av klippere, men vi har gjort vårt beste for å være objektive i våre tester. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser.

Kontakt oss gjerne hvis du har informasjon eller meninger du kan tilføye produktene, slik at denne siden kan bli så bra og informativ som mulig.

Produktene omtalt i denne testen

G3Ferrari – Preciso – Profesjonell Hår- og Skjeggklipper

Pris: 699 kr | Vekt: 300 g

Den kraftigste og mest brukervennlige klipperen, med et flott og moderne utseende. Preciso tar alle hår og skjeggtyper med spesialblader av keramikk og titanium, og er veldig behagelig å holde, med minimalt støy og vibrasjonsnivå. Er helt klart høy kvalitet og verdt prisen.
Klikk her for mer detaljert info om klipperen

Preciso kommer i en veldig stor pakke, med god grunn. Denne er den største og kraftigste klipperen i vårt sortiment. Preciso har mye tilbehør, hele 6 forskjellige kammer for bladet, en ståbase der klipperen kan opplades, tosidig kam, saks i rustfritt stål, rensebørste og smøreolje. Pakken kan brukes til oppbevaring, ettersom den inneholder en plastplattform med uthulte plasser for alle individuelle deler. Preciso har et flott, metallisk og moderne utseende med liten veiledende tekst på blant annet sikkerhetslåsen for av/på knappen for å tydelig vise hvordan det brukes. Den er den mest komfortable klipperen å holde i testen, og er lett å justere nivåene med det stilige hjulet i kjernen av enheten. Preciso er den eneste enheten med blader av keramikk og titanium, som gjør den egnet til alle typer skjegg og hår, og har med alle kammer en mulighet til å klippe fra 0,8 mm til 30 mm. Kammene er også svært enkle å få av og på hodet.

LCD skjermen er tydelig å lese. Preciso har god vekt og er svært robust bygd. Den har det laveste lydnivået og dermed også det mest behagelige i testen.  Denne er så godt bygd at du omtrent ikke kjenner noe vibrasjon, selv med laderen koblet inn. Du kan plugge ledningen til ståbasen eller direkte i klipperen. Ståbasen har antiskli bein som gjør at den står fastere på glatte flater.

Girmi 5-i-1 Oppladbart Hår- og Skjeggklippersett

Pris: 599 kr | Vekt: 140 g

Flott design, god å holde i og har mye tilbehør. Den har alt du trenger for den daglige hår og skjegg stell. Her får du profesjonell salongkvalitet
hjemme!
Klikk her for mer detaljert info om klipperen

Med Girmi Hår – og Skjeggklippersett får du en klipper som kan trimme alt. Det er en stilig klipper i den skarpe røde fargen, og er veldig brukervennlig.

Inkluderer 5 forskjellige hoder, 4 kammer for hodene, rensebørste, smøreolje og en fin ladestasjon for klipperen og tilbehøret. For forskjellige klippehøyder byttes kammene ut med tilsvarende høyder (3 – 12 mm for hårklipperen, 0,8 – 1,4 mm for skjeggklipperen) for å få den høyden som ønskes. Klipperen er god å holde i, og du har lett tilgang til av og på knapp samt nivåjusteringen. Den har konstruksjonsmessige fine detaljer med et moderne utseende. Klipperen er oppladbar, og kommer  med ledning som er enkel å plugge inn og ut.

Girmi er også svært lett, noe som gjør at den typiske hårklippervibrasjonen føles litt mer enn med Figaro og Preciso, spesielt med laderen innkoblet. Klipperen lager noe lyd, men har et ok støynivå. Knappen foran for nivåjustering har tre nivåer som glir raskt tilbake, og det er litt mer motstand når nivået skal økes. Klipperen er ikke vanntett. Hodene og kammene er lette å få av og på.

 

G3Ferrari – Figaro – Oppladbar og Vanntett Hårklipper

Pris: 499 kr | Vekt: 255 g

Den eneste vanntette klipperen i testen. Figaro har høy brukervennlighet og et toppmoderne utseende. En rimeligere hårklipper, ettersom den ikke kommer med mye tilbehør, men som fortsatt gir mye for pengene i kvalitet.
Klikk her for å se mer detaljert info om klipperen

Hårklipperen har et flott design med sine metalliske dekorasjoner og moderne utseende. Settet kommer med en tosidig kam, rensebørste og smøreolje. LED skjermen er tydelig. Klipperen har et justeringshjul i kjernen av klipperen framfor en bryter i en konvensjonell klipper. Hjulet er stilig inkorporert samtidig som det er lett og behagelig å bruke. Hårklipperen er vanntett slik at du lett og effektivt kan rengjøre den etter bruk. Den føles robust med minimalt følbar vibrasjon, har god vekt og et behagelig lydnivå. Figaro har sterke blader i rustfritt stål, som kan tas av enheten for rensing, og nøyaktige oppløsning i kuttehøyder fra 3 til og med 22 mm, 13 stk med mellomledd. Hårklipperen er oppladbar med 1 times brukstid, som gjør den mye enklere å bruke, spesielt kombinert med sin vanntetthet.

Enheten har markerte kanter noe som gjør den enklere å kontrollere.

G3Ferrari – Style – Hårklippersett

Pris: 299 kr | Vekt: 360 g

Godt utseende, god å holde, god å bruke, men med litt for høyt støy- og vibrasjonsnivå og ganske klønete applikasjon av tilbehør. Mye for pengene.
Klikk her for å se mer detaljert info om klipperen

Den har et fint polert utseende, med praktisk spak for å justere høyden mellom to nivåer per kam for totalt å greie kuttehøyder mellom 3 – 12 mm. Av/på knappen er fint inkorporert i designet på siden som en bryter. Den er veldig robust bygd med store sterke skruer og du kjenner den godt i hånda med den høye vekten. Hårklipperen balanseres behagelig på fingrene, og er topptung med et bøyd design for å lettere nå fram til bakhodet. I tillegg er en tosidig kam, saks i rustfritt stål, rensebørste, bladolje og 4 forskjellige kammer inkludert i pakken.

Hovedsakelig tilbyr denne enheten mye for pengene i styrke og brukervennlighet. Kammene som følger med sitter godt og klikker godt fast på klipperen. Style oppleves som robust. Den har en kraftig motor og vibrasjonen kjennes. Klipperen har et gjennomsnittlig støynivå. Denne er ikke er oppladbar og har ledningen permanent festet. Den gir mye klipper for pengene.

 

Girmi Trimmer med Øre- og Nesekomponent og Ståbase

Pris: 199 kr | Vekt: 65 g

Liten, rimelig og stilig. Girmis Trimmer er et flott designet ekstratilbehør med god brukervennlighet. En mulighet dersom du allerede har en større skjegg- og hårklipper som mangler en øre- og nesekomponent og/eller presisjonsklipper.
Klikk her for å se mer detaljert info om klipperen

Girmis Trimmer er en veldig liten maskin. Den går på et enkelt AA batteri. Den er lett og stilfull, og har en tydelig og enkelt brukbar bryter foran som lager fine klikkelyder når den dyttes til av eller på posisjon. Enheten gir et godt grep og ligger godt i hånden. Den kommer med en rensebørste, tosidig kam, to hoder for trimmeren, et sikkerhetslokk i plast og en liten ståbase som står i stil til trimmeren. Plastplattformen som medfølger i pakningen kan også brukes til oppbevaring.

Trimmeren er lett. Øre- og nesekomponenten gir omtrent ikke fra seg lyd eller vibrasjon, men trimmerkomponenten gir mer vibrasjon og lyd. Av/på bryteren går lett.