Klikk her for å gå tilbake til vår dashcam butikk.

Powerucc Panorama 2S

Viktigste funksjoner:
– 1080p opptak @ 30 FPS
– 154 grader vidvinke
– Støtte for opp til 256 GB minnekort!
– G-sensor
– Standard stempling av video
– WDR night vision

PowerUCC Panorama 2S Dashcam

PowerUCC er et selskap fra Singapore som er nye å dashcammarkedet. Til tross for dette gjør de en strålende jobb med sitt flaggskip Panorama2S. Jevnt over er Panorama2S et kamera som tar veldig bra opptak, men det er enkelte ting man legger noe merke til. På nattesvideoer blir bildene litt kornete, men dette tillater flere detaljer å komme frem av videoen (bilskilter). På strekninger uten lys har vi også opplevd å se en fiolett «tåke» på opptaket. Dette er likevel småpirk og Panorama2S tar noe av den beste videoen vi har sett så langt. Når det kommer til å kapre skilter er kameraet nok det aller beste.

Husk å sette kvaliteten til 1080p!

PowerUCC Panorama 2S Minnekort

Panorama2S støtter minnekort opp til hele 256 GB! Så lenge disse er formatert som FAT32. Dette er et tilbud om desidert større lagringsplass enn sine konkurrenter. 256 GB gir hele 32 timer med 1080p optak. Det følger dog sjeldent med minnekort, og 256 GB microSD er svært dyrt. Et 32 eller 64 GB minnekort vil ha nok lagringsplass for de aller fleste.

PowerUCC Panorama 2S Funksjoner

Tid, hastighet og datostempling av video er selvfølgelig på plass. Det er ingen innbygd GPS i kamerat, men det støtter GPS antenne. Kjøper du kameraet via amazon følger det også med GPS antenne og strømbeskyttelse. Med GPS antenne kan kameraet også stemple videoen med GPS koordinater. Men det finnes derimot ikke noe program som kan spille av videoene med real-time tracking på Google maps.

Per 23.10.2014 har ikke dette dashbordkameraet noe eget program for å spille av videoene. men disse blir lagret på minnebrikken med .mp4 format som det alle fleste avspillingsverktøy kan håndtere.

Powerucc Panorama 2S meny

PowerUCC Panorama 2S Innstillinger

Kameraet stilles inn på en meny integrert i kameraet. Her har du muligheten til å stille inn alt fra videokvalitet til parkeringsmodus. Skjermen har touch screen funksjonalitet som gjør menyene svært enkle å bruke.

PowerUCC Panorama 2S Montering

Panorama 2S er et relativt stort kamera, og tar noe plass i frontruten. Den har festebrakkett der det følger med både standard sugekopp og et feste med lim (3M sticky). Noe som er svært sjeldent blant deres konkurrenter, og ønskes svært velkommen av oss! Er heller ikke noe problem å skjule ledningen på dette kameraet.