ls460w-forfra

Klikk her for å gå tilbake til vår dashcam butikk.

De viktigste funksjonene i LS460W er:

– 1080p opptak for HD video
– 6 lags glasslinse
– 30 FPS (bilder per sekund)
– GPS
– SONY Exmor sensor
– G-sensor som beskytter bildefilene
– Logger dato og tid ved opptak
– 3.7 volt 500mAH internt batteri. Virker ca. 4 minutter uten strømforsyning.
– Parkeringsovervåkning
– Gratis software for visning av video++
– De fleste selgere har bruksanvisning på Norsk

 

DOD LS460W Dashcam

Husk å sett bildekvalitet på youtube videoen til 1080p!

Dod tech leverer svært høy bildekvalitet i forhold til andre dashcams. I dagslys holder den ca. samme nivå som andre toppmodeller, som Blackvue DR650GW og Shadow GT680W. Men økningen av lysfølsomheten i LS460W har definitivt gitt resultater. Under er to stillbilder av henholdsvis LS460W og GT680W på nattestid (hentet fra Dashcamtalk). Klikk på bildene for å forstørre.

Ønsker du å lese mer om DOD LS460W eller kjøpe produktet klikker du her.

Stillbilde nattestid LS460WStillbilde nattestid gt680w

 

LS460W Minnekort

LS460W har muligheten til å ta ca. 8 timer 1080p opptak på et 64 GBs minnekort. I vår kamerapakke fulgte det med et 64 GB minnekort, men 32GB er standard. Dette lar seg heldigvis enkelt gjøre på en datamaskin og programvare+instruksjoner fulgte med i bruksanvisningen. Minnekortet var microSD, men adapter var også inkludert for å sette det inn i en PC.

LS460W Funksjoner

Dashbordkameraet har alle de funksjonene en toppmodell burde ha. Stempling av dato, G-sensor beskyttelse, mulighet for loop-recording, fartsensor og GPS tracking. Imponerende er det også at de har klart å gjennomføre real-time tracking av bilen på en så god måte i det medfølgende videoprogrammet. Se bilde under. Ekstrafunksjoner som mulighet til å se video på telefon er ikke inkludert. Men dette er uansett sjelden implementert på noen god måte.

dod-tech-programmet

 

LS460W Innstillinger

LS460W er et av de lettere dashcams å konfigurere. Når du har bekjentgjort deg med de forskjellige funksjonene er det lett å finne fram i de forskjellige menyene. Du finner forskjellige innstillinger til alle funksjonene, blant annet har du muligheten til å redusere bildekvaliteten, skru av fartsensor, endre lysfølsomhet eller slå av/på loop-recording. Ikke koble til kameraet når du stiller det inn, da vil det ikke lengre være mulig å endre på innstillingene. Det er også mulig å stille inn enkelte funksjoner med dod tech programmet vist over.

LS460W Montering og garantier

LS460W har en solid festebraket med sugekopp som er lett å montere. Kameraet kan kobles rett i sigaretttenner og det er relativt lett å gjemme ledningen i diverse kanter. En helt standard bilkamera montering.

Bilkameraet inkluderer et års garanti fra samtlige autoriserte forhandlere. Får du ikke med et års garanti er det svært sannsynlig at kameraet er en falsk kopi og du burde velge en annen forhandler.