Blackvue DR650GW Test

Klikk her for å gå tilbake til vår dashcam butikk.

De viktigste funksjonene i DR650GW er:
– 1080p, 1920×1080 HD opptak
– 30 FPS – bilder per sekund
– Operasjonstemperatur fra -25˚C til 70˚C.
– GPS tracking
– Wi-fi
– Hastighet, tid og datostempling
– Støtter opp til 64 GB minnekort formatert som FAT32
– Inkluderer 16 GB minnekort med nødvendige programmer.
– Loop recording – automatisk av/på
– G-sensor
– Parkeringsmodus
– 156˚ vidvinkel

Blackvue DR650GW Dashcam

Det Korea baserte selskapet Pittasoft har klart å lage et av de beste dashbordkameraene på markedet per i dag. Det tar video i 1080p og har i tillegg en meget god linse som sørger for krystallklare bilder. Det tar også svært gode opptak på nattestid.

Om du ønsker å få mer informasjon om Blackvue DR650GW eller kjøpe klikker du her

Husk å sett bildekvalitet på youtube videoen til 1080p! DR650GW og DR500GW bruker samme linse/opptakschipper og videoen er fra DR500GW.


Det som skiller Blackvue DR650GW fra konkurrentene er det tidløse designet og størrelsen på kameraet. Her har de valgt å satse på design istedenfor å inkludere en egen skjerm på kameraet.

Dette fører til både fordeler og ulemper. De ender med et kamera som etter vår mening er det peneste av alle vi har testet. Men dette går på bekostning av muligheten til å kunne stille inn kameraet mens du sitter i bilen. Dette gjøres heller med Blackvue-programmet som følger med på en pc. Mer om hvordan under innstillinger.

Blackvue DR650GW Minnekort

Med DR650GW følger det med et 16 GB ferdigformatert minnekort som har mulighet til å ta opp ca. 2 timer med 1080p opptak. Om du man planlegger å bruke kameraet til å kun dokumentere uforutsette hendelser er dette nok. Men om du ønsker å ta opptak av en vakker biltur eller lignende bør det være aktuelt å oppgradere. Kameraet støtter microSD minnekort opp til 64 GB om du formaterer dette som FAT32. Da har man mulighet til å ta ca. 8 timer 1080p opptak.

Blackvue DR650GW Funksjoner

DR650GW inkluderer alle funksjonene en dashcam toppmodell burde ha. Stempling av dato, tid og posisjon, G-sensor og lydopptak. I tillegg er det også mulighet for å koble til kameraet via Wi-fi. Her har Pittasoft laget apper til iOS og Android som har mulighet til å spille av video, samt stille inn kameraet.

PC programmet til Blackvue DR650GW er også svært brukervennlig, men det kan ta seg litt tid å forstå oppsettet til appene.

 

Blackvue DR650GW Innstillinger

Som allerde nevnt har ikke dashbordkameraet noen egen meny for å stille inn kameraet innebygd. Dette fører til at du er nødt til å koble til kameraet med en telefon eller laptop om du ønsker å stille inn kameraet mens du befinner deg på biltur. PC programmet er meget lett å bruke når du har gjort deg bekjent med bruksannvisningen. Desverre kan ikke det samme sies for appene. Til tross for å ha samme funksjonalitet som PC programmet er det vanskelig å navigere seg i menyene. Her er det også brukt merkelige fonter og farger som oppleves forvirrende.

Blackvue DR650GW Montering

DR650GW har en annen festeinnretning enn den vanlige sugekoppen. De har en mye kortere brakett som festes med en form for lim istedenfor sugekopp. Dette sørger for at kameraet ser mye penere ut i bilruten enn sine konkurrenter. Men festet blir også noe slitt om du flytter dette fra bil til bil. Når det derimot først sitter sitter det godt. Det følger også med klips som kan festes i bilruten for å enklere gjemme ledningen ned til sigarettenneren.