AEE HD50s Dash cam

Klikk her for å gå tilbake til vår dashcam butikk.

Viktigste funksjoner:
– 720p opptak
– Internt batteri som varer opp til 5 time
– G-sensor
– Dato- og tidstempling
– Kan brukes som et Gopro kamera
– Vanntett ned til 20 meter
– Støtter microSD kort opp til 32 GB

AEE HD 50S Dash Cam

AEE HD 50S er et dashbordkamera med opprinnelse i Kina. Det blir produsert av det kinesiske selskapet AEE som er en anerkjent aktør på dashcam markedet. AEE HD 50S er originalt designet som et alternativ til Gopro, men i Norge har det i større grad blitt promotert som et dashbordkamera.

Selve kameraet har et pent design og tar svært god video til å ha oppløsning på 720p. Likevel trekker det definitivt ned å kun støtte oppløsning opp til 720p, kontra 1080p som er standarden på dashcam markedet. Likevel gir dette mange fordeler, som muligheten til å ha en svært lang batterilevetid. Altså har du muligheten til å overvåke bilen når den er avslått uten å hardwire kameraet til strømforsyningen.

Eksempelvideo fra kameraet i dagslys finner du under, husk å sette oppløsningen til 720p!

AEE HD 50S Minnekort

AEE HD 50S støtter offisielt minnekort opp til 32 GB, men vil også fungere med 64 GBs minnekort formatert som FAT32. Med 32 GB har du muligheten for ca. 5 timer med opptak.

AEE HD 50S Funksjoner

AEE HD 50S har funksjonalitet som er meget forskjellig fra de fleste andre dashbordkameraer. Blant annet er det ikke inkludert G-sensor, kameraet reagerer istedenfor på lyd. Når du setter deg inn i bilen for å kjøre starter kameraet i det den hører bildøren smelle. Dette fungerer bra med automatisk oppstart, men vi tviler på at AEE HD 50S sin parkeringsvakt vil fungere godt. Mens andre kameraer reagerer på bevegelse når en bil kolliderer vil AEE HD 50S reagere på lyden. Dessverre er det slik at mange kollisjoner ikke nødvendigvis lager høy lyd. Dessuten er de fleste biler i dag svært lydisolerte. Vi har derimot ikke klart å teste dette, av åpenbare grunner. Det er heller ingen hastighetsmåler inkludert i kameraet.

Batterilevetiden ønskes derimot velkommen. Dette er et kamera som har muligheten til å være i parkeringsmodus uten å tappe hele batteriet til bilen eller jobben med å hardwire.

AEE HD 50S Innstillinger

Kameraet stilles inn med en innebygd meny. Da funksjonaliteten er uvant for oss tok det mer tid for oss å stille inn kameraet enn vanlig. Menyene oppleves også som svært kronglete, dette er ikke kameraet du stiller inn mens du kjører.

AEE HD 50S Montering

AEE HD 50S er et pent kamera å se på, men det er ikke laget med utgangspunkt i at det skal være et dashcam. Dette betyr at om festebraketten skulle ryke vil det være svært vanskelig å erstatte den. Kameraet tar derimot lite plass når det plasseres i frontruten.