Bilstereo Test

I denne testen tar vi for oss seks forskjellige bilstereoer i forskjellige prisklasser. Terningkastet er gitt relativt til prisklassen til hver enkelt kikkert.

Vi er også selger av bilstereo. Vi oppfordrer våre kunder til å oppsøke andre tester, men tror med sikkerhet at andre anmeldere deler våre opplevelser. Testen oppdateres fortløpende. 

 


Pioneer DEH-X7800DAB

Pris: kr 1990 – Klikk her for å lese mer om produktet

Pioneer X7800DAB er en komplett bilradioløsning som tilbyr full konnektivitet og god lyd. Enheten har AUX inngang, trådløs direktekobling til Android og iPhone samt bluetooth.

Pioneer er kanskje den mest kjente merkevaren innenfor bilradio og de leverer år etter år. Bilstereoen ser bra ut, er praktisk i bruk og tilbyr svært god lyd. Inneholder også alt du kunne ønske deg av ekstrafunksjonalitet som å styre fargen på bilradion samt Pioneer ARC. Pioneer ARC er en app som gir deg en sømløs og brukervennlig opplevelse med bilradioen.

Full DAB+ og DAB konnektivit har enheten også, men per dags dato er det forventet av alle toppmodeller.

Konklusjon: Denne bilstereoen leverer når det gjelder pris, tilkoblingsmuligheter og lyd!

6dice

 


Pioneer DEH-X6800DAB

Pris: kr 1590 – Klikk her for å lese mer om produktet

I motsetning til storebroren X7800DAB har ikke X6800DAB bluetooth funksjonalitet. Likevel er det et høykvalitetsprodukt som leverer både i forhold til lydkvalitet og tilkoblingsmuligheter. Enheten har AUX inngang og tilbyr også trådløs direktekobling til Android eller iPhone.

Full DAB+ og DAB konnektivit har enheten også, men per dags dato er det forventet av alle toppmodeller.

Konklusjon: En billigere variant av Pioneer sin mestselgende radio, men om du ikke planlegger å bruke bluetooth får du samme funksjonalitet som storebroren for et par hundrelapper mindre.

6dice


Kenwood KDC

Pris: kr 1690-2690 – Klikk her for å se vårt utvalg av Kenwood KDC-modeller

Kenwood KDC er en serie med bilstereo for bilentusiaster. Bilstereoene ser moderne ut, er enkle å bruke og tilbyr god lyd. Alt dette før du til en relativt rimelig prislapp. Alle modellene er utstyrt med CD-spiller, radiomottaker for DAB/DAB+, USB-inngang og iPod/iPhone Direct Controll. Det som skiller de forskjellige radioene i serien er ekstrafunksjonalitet som Bluetooth.

Det som er å trekke på modellene er at det kan være noe vanskelig å bla igjennom DAB stasjoner på en skjerm av denne størrelsen. Bilstereoer med denne typen funksjonalitet i denne prisklassen skal du se lenge etter!

5dice


Pioneer DEH-X8700DAB

Pris: kr 2490 – Klikk her for å kjøpe

X8700DAB er enkel å installere og er en funksjonsrik stilren radio. DEH-X8700DAB gir knallbra lyd og iilkoblingsmulighetene er mange. Vi koblet til vår iPhone via Bluetooth for å teste Siri Eyes Free, og vi ble overrasket hvor bra det fungerte. DAB-radioen fungerer strålende.

Det som trekkes dette produktet ned er navigeringen innad menyen kan være litt forvirrende.

Alt i alt er dette en meget god bilstereo om du er ute etter å tilkoble mobilen til produktet og høre på musikk eller radio.

4dice


Pioneer AVH-X3800DAB

Pris: kr 4490 – Klikk her for å kjøpe

AVH-X3800DAB er et komplett multimediasystem for din bil. Systemet er betydelig dyrere en sine «enkle» bilstereobrødre. Produktet har en responsiv touchskjerm og massevis av ekstrafunksjonalitet. Som radio, ekstra lydinnstillinger og full støtte med Spotify via bluetooth eller USB.

Dersom du ønsker den ekstra luksusen du får ved å kjøpe et komplett multimediasystem istedenfor AVH-X3800 et godt kjøp, men prislappen er betydelig høyere uten at det til slutt er så mye forskjell mellom AVH-X3800 og andre vanlige bilstereoer.

4dice